بازدید: ۶۴۴٢

نحوه حذف یا غیرفعال کردن تاریخچه مکان یاب گوگل(Google Location History)

 

گوگل می تواند مکانهایی را که شما در آنجا قرار داشتید را ردیابی کرده و بر روی  گوگل مپ و گوگل ارث نشان دهد. این امکان می تواند برای شما جالب و مفید باشد. در این پست نحوه فعال و غیرفعال کردن تاریخچه مکان یاب گوگل را فرا می گیرید.

 

01Screen_Shot_2013-12-16_at_12.24.52_PM_610x519

 

برای اینکه بدانید آیا تاریخچه مکان یاب شما فعال است یا خیر، به آدرس Google Maps Location history page مراجعه کنید. سپس بر روی آیکون چرخ دنده کلیک کنید تا به تنظیمات History دسترسی پیدا کنید. در این قسمت می توانید این سرویس را فعال یا غیرفعال کنید.

اگرچه با غیرفعال کردن این سرویس، تاریخچه قبلی شما پاک نمی شود. اگر می خواهید مکانهای گوگل خود را که در طی 30 روز گذشته ذخیره شده اند پاک کنید، کافی است به صفحه تاریخچه مکان یاب باز گردید. گوگل بطور پیش فرض، تاریخچه مکانی امروز را نشان می دهد. به همین خاطر ممکن است درابتدا هیچ نشانی را بر روی نقشه مشاهده نکنید.

از منوی کرکره ای که در زیر تقویم و در سمت چپ قرار دارد، برای نمایش تاریخچه (حداکثر تا 30 روز) استفاده کنید. اگر در دوره زمانی مورد نظر شما گوگل مکان شما را ردیابی کرده باشد، نقاطی را بر روی نقشه و در همان مکانها، مشاهده خواهید کرد. در زیر تقویم، گزینه هایی را برای حذف تاریخچه مکانی خود مشاهده خواهید کرد. البته می توانید تمامی تاریخچه را نیز حذف کنید.

 

02Screen_Shot_2013-12-16_at_12.24.00_PM_610x442

 

همچنین می توانید مکان خاصی را از تاریخچه خود حذف کنید. کافی است بر روی یکی از نقاط قرمز روی نقشه کلیک کنید سپس در پنجره مربوطه بر روی گزینه Delete from history کلیک کنید.

برای کاربرانی که از سیستم عامل iOS استفاده می کنند و می خواهند گوگل را از سرویسهای مکان یاب خود حذف کنند، کافی است طبق روال زیر عمل کنند:

 

Settings > Privacy > Location Services

 

سپس کافی است گزینه مربوط به گوگل مپ را غیرفعال کنند.

برای کاربرانی که از سیستم عامل اندروید استفاده می کنند و می خواهند گوگل را از سرویس مکان یاب موبایل خود حذف کنند، کافی است به صفحه Google Support page مراجعه کنند.

 

طراحی سایت و سئو توسط ضابط